Tömítéstechnikai termékek gyártása, forgalmazása. Műszaki gumiáruk kereskedelme.
Egyéb stancoló -, kivágó munkák elvégzése.

Tömítés gyártás - kivágás - stancolás

Szabványos méretű, és szabványon kívüli egyedi méretű tömítések gyártása.

Más jellegű kivágó munkák, stancolás elvégzése budapesti üzemünkben, amelyet itt talál.

Megtalálhatók tömítéstechnikai cégünknél a tömítés gyártáshoz, szabványos méretekben használatos stancoló-kivágó szerszámok, és más szabványtól eltérő stancolás technológiai szerszámok is a legtöbb külső-belső átmérőben.

Egyedi méretű tömítés gyártáshoz, vagy más jellegű stancoláshoz darabszámtól függően kiszámítjuk a legköltséghatékonyabb megoldást, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésünkre álló technológiák stancolás, cnc vágás valamelyikét alkalmazzuk. Stancolás: -kivágó szerszámmal préselünk, ha a stancoláshoz szükséges legyártott szerszám költsége nem jelentős a darabszámhoz viszonyítva. Néhány darabos megrendelés esetében vizes vágóval végezzük a kivágást -stancolás helyett, megspórolva a szerszámköltséget, és annak a legyártási idejét. Van olyan eset is, amikor a kivágandó forma túl összetett alakzat, vagy nagyon keskeny a forma fala a magasságához képest, akkor is a maximális pontosság miatt CNC vágást javaslunk.

TÖMÍTÉS GYÁRTÁS: ALAPANYAGOK
Azbesztmentes tömítőlemez, Műszaki gumilemez, Gumiszivacs, Grafit, Bőr, Filc, Papír, Prespán, PTFE-Teflon, Vulkanfíber, Vörösréz, Alumínium, stb.
MÍTÉS GYÁRTÁS: MÉRETEK
Szabványos (DIN-EN ; ANSI), és szabvány mérettől eltérő egyedi méretekben is lehetséges a tömítések gyártása, még táblaméret meghaladó túlméretekben is, úgynevezett "puzzle" illesztéssel. A toldás formája saját fejlesztésünk.